Disney spendeert monsterbedrag aan 'Snow White': "Controle compleet kwijt"

Disney spendeert monsterbedrag aan 'Snow White': "Controle compleet kwijt"

Al honderden miljoenen uitgegeven en daar blijft het misschien niet bij.

Er is behoorlijk veel te doen over de live-action remake van Snow White. Het gaat hier voornamelijk om negatief nieuws en dat is nu wederom het geval.

Zo was lang niet iedereen blij dat Sneeuwwitje gespeeld wordt door Rachel Zegler, die zich de laatste maanden ook niet erg populair heeft gemaakt met vreemde uitspraken. Zo zei ze niet veel te geven om de klassieke animatiefilm en kwam ze in de nodige interviews nogal arrogant over.

Dwergen
Ook zal Sneeuwwitje het deze keer zonder de 7 dwergen moeten doen. Game of Thrones-ster Peter Dinklage noemde het verhaal van de dwergen "a f*cking backwards story". Disney heeft de dwergen dan ook vervangen door 'fantasie wezens'.

Kortom, niet iedereen kijkt uit naar deze live-action remake. Het lijkt er dus meer en meer op dat de film misschien wel eens gaat floppen en dit recente nieuws helpt ook niet echt mee: het budget van Snow White wordt alsmaar duurder.

Vertraging
Nog niet zo heel lang geleden kregen we te horen dat de film maar liefst een jaar vertraging heeft opgelopen. Dat niet alleen. Naar verluidt heeft 'Het Huis van de Muis' maar liefst al 330 miljoen dollar uitgegeven.



Zo zegt een insider: "Disney moest Snow White wel flink vertragen omdat ze er al zo veel aan uit hebben gegeven. Of dit nog te redden valt is nog maar de vraag. Als deze film keihard flopt dan zou het kunnen dat ze geen Snow White-sequels kunnen maken, terwijl dit oorspronkelijk wel gepland was".

NieuwsFilm

meest populair