Een van de grote december-bioscoopfilms lijkt te gaan floppen

Een van de grote december-bioscoopfilms lijkt te gaan floppen

Timothée Chalamet is dan misschien wel een van de bekendste namen in Hollywood, het lijkt zijn nieuwste film niet te gaan redden.

Timothée Chalamet is al enkele jaren een van de grootste namen in Hollywood. De acteur heeft de rollen voor het uitkiezen en is dus in de ene na de andere blockbuster of succesvolle film te zien. Toch lijkt zijn volgende project te floppen.

De 27-jarige Chalamet, o.a. bekend van Call Me By Your Name, The King en Dune, tekende enige tijd geleden voor de hoofdrol in Wonka, waarvoor hij in de huid kruipt van een jonge Willy Wonka.

Verwachtingen
Wonka schijnt ongeveer zo'n 125 miljoen dollar gekost te hebben, maar de box-office voorspellingen voor de nieuwe film van regisseur Paul King (voornamelijk bekend van de Paddington-films) zijn niet erg veelbelovend.

De verwachting is namelijk dat Wonka in zijn eerste paar dagen maar 20 miljoen dollar op zal halen. Deze cijfers vallen natuurlijk gigantisch tegen. Mocht dit kloppen dan is het nog maar de vraag of de blockbuster geen verlies zal lijden.

Hoop
Toch zou het kunnen dat deze cijfers nog ietwat beter komen uit te zien. Naar verluidt doet studio Warner Bros. hun best om Wonka nu iets meer in de spotlights te zetten en duidelijk te maken dat de film is gelinkt aan het bekende Willy Wonka and the Chocolate Factory-verhaal.



Ook Chalamet doet zijn best om zijn nieuwste film nog zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten. De acteur zal later deze maand op de voorkant staan van het beroemde blad GQ en ook zal hij opduiken in Saturday Night Live. Hij zal eveneens de nodige interviews geven, in de hoop nog even wat extra reclame te kunnen maken.

NieuwsFilm

meest populair