Deze Netflix Original profiteert direct van het succes van 'Ferry: De Serie'

Deze Netflix Original profiteert direct van het succes van 'Ferry: De Serie'

De Undercover-hype steekt weer even de kop op door Ferry-serie.

Sinds afgelopen vrijdag staat de serie Ferry: De Serie op Netflix en deze greep gelijk de koppositie in de Netflix Top 10 met series. De terugkeer van de heer Bouman zorgt ervoor dat zijn film ook weer populair is op de streamer. De film keert terug op plaats 8 in de Netflix Top 10 voor films.

Ferry uit 2021 werd geregisseerd door Cecilia Verheyden (Robyn O.) en wordt door Netflix omschrijven met woorden als "spannend, thriller" en "drugsbaron". Je ziet rollen van onder andere Frank Lammers, Elise Schaap en Huub Stapel.

Sterk ontvangen
Net als de serie Undercover werd de prequelfilm sterk ontvangen. Op MovieMeter staat Ferry op een 3,4/5 en de IMDb noteert een nette 7,0/10 na twaalfduizend stemmen. FilmTotaal-recensent Tom van der Krieke gaf maar liefst vier sterren:

"De prequel blijkt een van de betere misdaadfilms van Nederlandse bodem te zijn, juist omdat het lokaal blijft en de nadruk niet te veel ligt op het imiteren van Amerikaanse gangsterfilms," aldus Van der Krieke.

Nog steeds op Netflix
Wil je Ferry: De Film graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis: Voordat Ferry Bouman drugsbaron werd, ging hij terug naar zijn geboorteplaats op een wraakmissie, waarbij zijn loyaliteit werd beproefd en hij een grote liefde ontmoette.

NieuwsFilm

meest populair