3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

Liefhebbers van het actiegenre opgelet: dit zijn leuke actiefilms voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Wonder Woman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Chris Pine, David Thewlis, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Wanneer de Britse piloot Steve Trevor met zijn vliegtuigje neerstort voor de kust van Themyscira, het van de buitenwereld afgeschermde Amazonen-eiland, leert Wonder Woman over een oorlog in de mensenwereld die miljoenen levens dreigt te vernietigen. De heldin besluit met Trevor mee te gaan om in te grijpen. Hierbij ontdekt zij haar ware krachten.



Sicario (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Kate, een stoere en integere agente, werkt voor de FBI. Na een inval bij een drugskartel, moet ze naar het hoofdkantoor komen. Ze wordt gerekruteerd voor een undercoveroperatie tegen een Mexicaanse drugsbaas. Deze missie blijkt alleen veel schimmiger en gevaarlijker dan gedacht en stelt haar moraal flink op de proef.



Hanna (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Saorise Ronan, Cate Blanchett, Eric Bana, e.a. | Te zien op: Netflix
De tiener Hanna groeit geïsoleerd op en wordt door haar vader getraind als huurmoordenaar. Ze verlangt echter naar een normaal leven. Wanneer haar vader haar op een missie stuurt, komt ze flink in de problemen. Hanna krijgt de CIA achter haar aan. Ook wordt ze geconfronteerd met een aantal onthullingen die haar over alles in haar leven doen laten twijfelen.



NieuwsFilm

meest populair