3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Bones and All (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, e.a. | Kijk direct
De achttienjarige Maren heeft een onstilbaar verlangen naar mensenvlees. Na het zoveelste incident, heeft haar vader er genoeg van. Vanaf dan staat ze er alleen voor. Tijdens haar reis door Amerika ontdekt ze dat er meer mensen zoals zij zijn. Ze ontmoet onder meer de eigenaardige Sully en de jonge Lee. Met die laatste ontwikkelt ze een intieme relatie.



Crazy Rich Asians (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Chu | Cast: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, e.a. | Kijk direct
Rachel, een sympathieke lerares uit New York, ontdekt dat haar vriend Nick steenrijk is wanneer ze zijn familie ontmoet bij een bruiloft in zijn thuisland Singapore. Dat maakt hem een van de meest gewilde mannen. In Singapore worstelt Rachel met haar eigen komaf.



Kong: Skull Island (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Vogt-Roberts | Cast: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, e.a. | Kijk direct
Vlak na de Vietnamoorlog, weet avonturier Bill Randa het voor elkaar te krijgen om een missie op te zetten naar een onbekend eiland in de Stille Oceaan. Zijn team bestaat uit wetenschappers, soldaten en medeavonturiers. Met succes weet de groep het eiland te vinden. Zonder te weten betreden zij echter domein van de mythische reusachtige gorilla Kong.



NieuwsFilm

meest populair