Dit verrassende 'Eternals'-personage gaat zijn terugkeer maken in het MCU

Dit verrassende 'Eternals'-personage gaat zijn terugkeer maken in het MCU

Harry Styles zijn personage Eros zal terugkeren volgens hoofd Marvel Studios.

Muzikant en acteur Harry Styles heeft zijn entree gemaakt in het MCU-universum met zijn kleine gastrol als Eros aan het eind van de film Eternals. Toch is hij snel een favoriet geworden onder de fans van de film. Nu is natuurlijk de vraag: kunnen we meer Styles verwachten in toekomstige MCU-films?

Omdat er weinig bekend is over een mogelijk vervolg op Eternals is er helaas nog niets te zeggen over welke rol Eros mogelijk gaat spelen. Toch heeft het hoofd van Marvel Studios Kevin Feige al laten weten dat Styles zeker een terugkeer gaat maken. Ze zijn enkel aan het wachten op het juiste moment.

Kevin Feige
Feige heeft al in meer detail gesproken over de mogelijke terugkeer van Eros en Pip.

"We kijken erg uit naar de avonturen van Eros en Pip. Er komen nu vele nieuwe personages die zich zullen aansluiten in het MCU-universum. Denk aan Ghost Rider, Blade, Doctor Strange, Daredevil en Spider-Man. Eros en Pip kunnen daar mooi bij aansluiten," aldus Feige.

Pip
Er is niet alleen hoop dat Eros zal terugkeren. Eros werkt in de film samen met Pip de Trol, gespeeld door Patton Oswalt. Oswalt heeft eerder gereageerd over een mogelijke terugkeer van Eros en Pip.


"Ik heb nog geen geruchten gehoord over een mogelijke terugkeer. Het zou geweldig zijn. Helaas is de eerste reactie die je veel hoort als Marvel met B of C-personages aan de slag gaat, 'wie heeft daar nu interesse in?' maar dat soort films kunnen juist helpen om Eros en Pip echt tot hun recht te laten komen," aldus Oswalt.

NieuwsFilm

meest populair