Hoe deze beeldschone BN'er Hollywood veroverde: weinig woorden, veel actie

Hoe deze beeldschone BN'er Hollywood veroverde: weinig woorden, veel actie

Doutzen Kroes hoeft niet veel te zeggen om de show te stelen.

De laatste tijd komen er wel vaker artikelen langs over BN'ers die in Hollywood een grote naam voor zichzelf hebben weten te maken. Nu is niemand minder dan Doutzen Kroes aan de beurt.

In Nederland zijn er maar weinig mensen die haar naam niet kennen. Niet alleen in ons landje is Kroes namelijk behoorlijk bekend, ze is al jarenlang een internationaal supermodel. Menig wereldberoemd modemerk wil maar wat graag met haar samenwerken, maar daar blijft het niet bij.

Acteren
De Friezin heeft haar zinnen gezet op een filmcarrière en dit is tot nu toe een groot succes. Dit heeft ze voornamelijk aan een rol te danken, namelijk die van de Amazone Venelia in het DCU. Kroes tekende enige tijd geleden voor de bijrol in dit filmuniversum.

Hierdoor was ze maar liefst te zien in 4 grote DC-blockbusters, namelijk Wonder Woman, Justice League, Wonder Woman 1984 én Zack Snyder's Justice League. Echt veel tekst heeft ze niet, al duikt ze wel op in de nodige actiescènes waarin ze vooral haar perfecte lichaam mag tonen.

Toekomst
Het is echter onduidelijk of Kroes wederom zal terugkeren als Venelia. Er vinden namelijk behoorlijk wat veranderingen plaats sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas van DC, waardoor de nodige acteurs als vervangen zijn. Ook is het vooralsnog onduidelijk of Gal Gadot überhaupt terugkeert.



DC was echter niet het acteerdebuut van Kroes. Zij acteerde voor het eerst in de Nederlandse film Nova Zembla (2011), van regisseur Reinout Oerlemans. Filmtotaal noemde haar acteerprestaties destijds nog 'verdienstelijk'.

Meer
Vooralsnog heeft Kroes geen nieuwe filmprojecten op haar agenda staan, als we IMDb mogen geloven. Dat betekent echter niet dat de 38-jarige schoonheid stilzit.



Ook op sociale media is ze vaak te vinden. Op haar Instagram-pagina deelt ze wel vaker mooie plaatjes, zoals dat hierboven eveneens het geval is.

NieuwsFilm

meest populair