Eerste recensies 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes': Het kijken waard?

Eerste recensies 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes': Het kijken waard?

Na de vier films met Katniss hebben we nu een film over Snow in prequelfilm The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes.

Na de uiterst positieve eerste online reacties kunnen we nu ook opmaken of de volledige recensies zo positief zijn voor de nieuwste Hunger Games-film die later deze maand op het witte doek verschijnt.

Uiteraard kijken we weer naar de ontvangst op Rotten Tomatoes. Op de Tomatoemeter staat The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes van regisseur Francis Lawrence na 37 recensies op een prima 65 procent, met een 6,5/10 als gemiddelde beoordeling.

Goed, maar niet helemaal
"Davis, Dinklage, Zegler en de Spelen zijn spannend, maar Snow beschikt niet helemaal over de inhoud die nodig is om de ambities van de prequel waar te maken," schrijft Kevin Harley van TotalFilm.

"De film gaat effectief om met de wreedheid en nutteloosheid van de Hongerspelen en duikt in de wereld vóór de gebeurtenissen in de originele serie, waardoor het de meest boeiende film in de serie tot nu toe is," vindt Ross Bonaime van Collider.

Trouw aan het boek
"The Ballad of Songbirds & Snakes is niet alleen trouw aan het boek, maar toont ook een van de beste casts van het jaar. Als je enige genegenheid voor deze franchise hebt, wil je het nieuwste deel op het grote scherm niet missen," aldus Jamie Jirak van Comic Book.


Vanaf 16 november zie je The Ballad of Songbirds & Snakes met rollen van onder meer Tom Blyth (Billy the Kid) en Rachel Zegler (Snow White) in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair