Ultraman is terug op Netflix: Bekijk de eerste trailer van 'Ultraman: Rising'

Ultraman is terug op Netflix: Bekijk de eerste trailer van 'Ultraman: Rising'

Ultraman krijgt een bijzondere verantwoordelijkheid, wanneer hij terugkeert naar zijn geboortestad.

De Japanse superheld Ultraman komt naar Netflix met de trailer voor Ultraman: Rising. Net als in de vorige versies volgen we een jongeman die de mogelijkheid heeft om zich te transformeren in een gigantische superheld. Ultraman: Rising introduceert dit keer honkbalster Ken Sato.

Ken Sato keert terug naar zijn geboortestad in Japan om het stokje van Ultraman over te nemen. Het verhaal neemt een wending wanneer hij de verantwoordelijkheid krijgt om de Kaiju-baby van zijn grootste vijand op te voeden.

Uitdaging
De klassieke krachten van Ultraman maken hem de held om elke levensbedreigende situatie aan te kunnen. Het wordt hem toch erg lastig gemaakt als de baby zich aan hem begint te hechten en de wereld op zijn kop zet.

Hoofdverantwoordelijke voor de film is Shannon Tindle, bekend van zijn animatiewerk aan Coraline en Kubo and the Two Strings/ De film is mede geregisseerd door John Aoshima, bekend van Kubo en Gravity Falls. De stemmencast bestaat uit Christopher Sean, Gedde Watanabe, Tamlyn Tomita, Keone Young en Julia Harriman.

Release
Ultraman: Rising is in 2024 te bewonderen op Netflix. Bekijk de strakke nieuwe trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair