Gaat Christopher Nolan een nieuwe Batman-film maken voor Warner Bros?

Gaat Christopher Nolan een nieuwe Batman-film maken voor Warner Bros?

De regisseur wil weer samenwerken met de studio, waardoor de nodige geruchten de ronde doen.

Christopher Nolan en Christian Bale wisten samen hoge ogen te gooien met The Dark Knight-trilogie. De regisseur en de acteur maakten een grandioos Batman-verhaal, maar zou het kunnen dat er nog meer aankomt?

Bale was voor de laatste keer te zien als de geliefde superheld in The Dark Knight Rises. Ondanks het feit dat Warner Bros. graag met hem door wilde gaan, liet de acteur weten dat zij hun Batman-verhaal hadden afgerond. Bovendien zou Bale geen interesse hebben terug te keren zonder Nolan.

Toch nog?
Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Nolan. Hij wordt namelijk gezien als een van de grote kanshebbers om de nieuwe James Bond-film te maken, maar de regisseur wil de volledige vrijheid over elk project waaraan hij werkt.

Het is dus de vraag of het Bond-team bereid is hem carte blanche te geven. In hetzelfde interview liet Nolan echter wel weten weer te gaan samenwerken met Warner Bros. De regisseur verliet de studio, toen zij tijdens de pandemie lieten weten alle films op hun streamingdienst, HBO Max, uit te brengen.

Nieuwe samenwerking
Hier was Nolan niet van gediend en dus vertrok hij. Nu gaat de filmmaker echter opnieuw met ze in zee. Zo zegt hij: "Ik kijk er naar uit. Pam, Mike en Zaslav doen geweldige dingen met de studio en dat is mooi om te zien".

Michael de Luca, een van de grote bazen bij Warner Bros. zei ook al eerder: "Wij hopen opnieuw te kunnen samenwerken met Chris. Ik denk dat dat wel mogelijk is". Goed nieuws voor de fans, waarvan sommigen hopen dat het misschien wel gaat om een nieuwe Batman-film.

Bekijk een handjevol reacties hieronder.











NieuwsFilm

meest populair