Wat vindt het Nederlandse bioscooppubliek eigenlijk van 'The Marvels'?

Wat vindt het Nederlandse bioscooppubliek eigenlijk van 'The Marvels'?

De Marvel-film draait nu enkele dagen in de bioscoop: wat vinden we ervan?

De superheldenfilm The Marvels draait sinds afgelopen woensdag in de Nederlandse bioscopen. Ondanks dat de film geen kaskraker zal zijn als Avengers: Endgame gaan er weer voldoende mensen voor naar de bioscoop.

Zoals wel vaker werpen we een blik op de online reacties van de Nederlandse bioscoopbezoekers, nadat we al meldden dat de film Fresh is op Rotten Tomatoes. Maar vinden de Nederlanders dat ook?

"Mager zesje"
"Een mager zesje," schrijft kinderboekenschrijver Marcel van Driel op X. "Meer kan ik er niet van maken. Ms Marvel redt de film en er zitten twee geweldige scènes in, maar wanneer het beste aan de film de laatste tien minuten zijn die de volgende projecten aankondigen, heb je toch echt een probleem."

"Ik vond het een geweldige film. Maar ben ook fan van Captain en Ms Marvel. Wel een plus als je beide series van tevoren gezien hebt. Heb een paar keer goed gelachen," aldus ene Linda op X.

"Very good very nice!"
En Mick Hummel: "Zonder al te veel spoilers: The Marvels was Erg Leuk! De zangplaneet, de 'geboortegolf', de muziek, de familie van Kamala, de credit scene, very good very nice!"


"Heb een paar keer hardop gelachen tijdens The Marvels. Het is duidelijk dat de film aan gort geknipt is, waardoor sommige momenten wat random zijn; maar aan de humor lag het niet," schrijft Wesley Akkerman. "Ook nieuwsgierigmakende verwijzingen naar vervolgfilms. Maar geen film die je direct moet zien."

Reacties
En ROBN HOOD: "Zojuist The Marvels gezien, en ik vond het echt totaal geen slechte film, heb me prima vermaakt! Snap al die negativiteit niet zo." Hieronder een aantal van de online reacties. De film draait uiteraard nog gewoon op het witte doek.









NieuwsFilm

meest populair