3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Kijktips voor een heerlijke filmavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Elvis (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tom Parker, bijgenaamd de Colonel, voor het eerst de stem van Elvis hoort, weet hij dat hij goud heeft gevonden. Parker wordt de manager van Elvis en samen werken ze aan zijn doorbraak. Elvis groeit uit tot een sensatie. Maar al dat succes kent ook zijn schaduwkanten. Een reeks hotelconcerten in Las Vegas maakt van wat ooit begon als een droom een nachtmerrie.



The Conjuring (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a. | Kijk direct
Harrisville, 1971. Roger en Carolyn Perron verhuizen samen met hun dochters naar een afgelegen landhuis. Daar gebeuren al snel de raarste dingen. Het gezin besluit de hulp in te roepen van bekende paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Zij ontdekken al snel dat een kwade demon de oorzaak is van alle ellende.



The Impossible (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.A. Bayona | Cast: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, e.a. | Kijk direct
2004. Maria, Henry en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. In de morgen van 26 december, terwijl de familie geniet aan het zwembad, stormt er een enorme vloedgolf op het land af. Het gezin wordt uit elkaar door de tsunami. In alle wanhoop zoekt Maria naar haar gezin en hoopt ze op een wonder tussen alle chaos en ellende.



NieuwsFilm

meest populair