'21 Jump Street' op het witte doek

De serie '21 Jump Street' uit de jaren '80 met Johnny Depp gaat wellicht zijn opwachting maken op het witte doek. "Als het met 'Charlies' Angels' gelukt is, dan moet het met '21 Jump Street' ook kunnen", zo bedacht Stephen J. Cannell zich, die niet alleen het grote brein achter '21 Jump Street' was, maar ook series als 'The A-Team' en 'The Commish' bedacht. Voor een hoofdrol in de film is Jennifer Love Hewitt inmiddels benaderd.

'21 Jump Street', over een groep jonge agenten die undercover werk deden op middelbare scholen, sloeg destijds in als een bom, waarmee de carrière van Johnny Depp in een stroomversnelling raakte. Hij was blij met het succes, maar blijer was hij toen de serie uiteindelijk stopte, want hij vond de serie niet alleen afschuwelijk, ook wilde hij niet het tieneridool zijn dat de serie hem maakte. Toen hij aan de serie begon, werd hem door de producenten verzekerd dat de show maar één seizoen zou meegaan. Dat werd uiteindelijk vier jaar.

Verrast was Depp dan ook toen hij het bericht over de verfilming in de krant las en tevens dat hij een rol in de film zou gaan spelen. Depp: "Iemand faxte me het artikel, waarin stond dat ik in de 21 Jump Street film zou spelen. Ik zei: Oh, oké. Dat is interessant." Later zei Depp dat hij wellicht zou overwegen een cameo rolletje te spelen.



NieuwsFilm

meest populair