Scarlett Johansson werkt nog steeds aan haar grote Disney-film die je de stuipen op het lijf moet jagen

Scarlett Johansson werkt nog steeds aan haar grote Disney-film die je de stuipen op het lijf moet jagen

Geen zorgen, 'Tower of Terror' komt er nog maar wel pas over een lange tijd.

Scarlett Johansson heeft al heel wat pareltjes gemaakt, dus het is niet zo heel gek dat menig filmfanaat uitkijkt naar elk nieuw project van de actrice. Het is echter alweer een tijdje stil wat betreft haar nieuwe Disney-film. Hoe zit het hier nu eigenlijk mee?

De laatste paar weken doet er een gerucht de ronde dat de actrice terug zal keren als Natasha Romanoff/Black Widow in het MCU. Dit is echter nog niet bevestigd, maar het is sowieso zeker dat Johansson wederom zal samenwerken met 'Het Huis van de Muis' aan Tower of Terror.

Verhaal
Misschien komt de naam je wel bekend voor. De Tower of Terror is een van de populairste attracties in Disneyland. Dit is een overdekte vrije val, die zich afspeelt in een hotel in klassiek Hollywood, waarin gasten middels een blikseminslag in de liften naar de Twilight Zone zijn getransporteerd.

Hier werd al eerder een film over gemaakt in 1997, waarin o.a. Kirsten Dunst te zien is. Sinds 2017 wordt er al gesproken over een reboot/remake, maar de pandemie en de recente staking in Hollywood gooide roet in het eten. Toch komt het er nog van.

Nog even wachten
Johansson zegt er namelijk het volgende over: "Nu dat de staking tot een eind is gekomen kunnen we weer verder. We moeten nog een beetje aan het script sleutelen, maar het is sowieso een gigantische onderneming. Ik kijk er als Disney-fan wel ook zelf gigantisch naar uit!"



Josh Cooley, voornamelijk bekend van Toy Story 4, neemt het script voor zijn rekening, terwijl Taika Waititi (Thor: Love and Thunder) achter de camera staat als regisseur. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de film te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair