Pedro Pascal pakt een van de hoofdrollen in 'Fantastic Four' van Marvel Studios

Pedro Pascal pakt een van de hoofdrollen in 'Fantastic Four' van Marvel Studios

De geliefde acteur scoort nu weer een van de grootste rollen bij Marvel.

Pedro Pascal is de laatste jaren een van de grootste namen in Hollywood geworden. De acteur scoort de ene na de andere rol in allerlei films en series. Nu is het weer raak. Pascal heeft getekend voor een van de hoofdrollen in Marvels Fantastic Four.

Pascal werd wereldberoemd dankzij zijn rol in de geliefde HBO-serie Game of Thrones. Series leken hem goed te liggen, want hij wist ook hoge ogen te gooien in Narcos, The Last of Us en The Mandalorian.

Films
Ook is de Chileens-Amerikaans acteur in de nodige films te zien. Denk bijvoorbeeld maar aan blockbusters als Kingsman: The Golden Circle, The Equalizer 2 en Wonder Woman 1984. Laatstgenoemde was natuurlijk een DC-project, maar nu gaat hij aan de slag bij Marvel.

Pascal zal in de Fantastic Four-reboot namelijk te zien zijn als Reed Richards, oftewel Mr. Fantastic. Lange tijd leek het erop dat het Adam Driver of John Krasinski zou worden, maar Pascal lijkt toch aan het langste eind te trekken.

Wat te verwachten
Toen Disney 20th Century Fox overkocht kwamen er enorm veel rechten van allerlei films en personages bij 'Het Huis van de Muis'-terecht. Dit is ook de reden waarom Hugh Jackman zijn terugkeer kan maken als Wolverine in Deadpool 3.



Marvel wil nu ook andere superhelden van Fox introduceren in het MCU en de Fantastic Four moeten de weg openen. Er is nog maar weinig bekend over het verhaal, al liet de regisseur, Matt Shakman, zich wel nog niet zo heel lang geleden uit over zijn inspiratiebron voor de film. Daarvoor moet je hier zijn.

Fantastic Four zal in mei 2025 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair