Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in 'Suicide Squad'

Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in 'Suicide Squad'

Mening filmfanaat ziet de beeldschone Margot Robbie graag meerdere keren uit de kleren gaan.

De blockbuster Suicide Squad was verre van een sterke blockbuster, maar Margot Robbie als Harley Quinn maakte veel goed. Een scène van de geliefde actrice viel voornamelijk in de smaak, want deze werd behoorlijk vaak gepauzeerd of opnieuw bekeken.

Robbie is nu al enige tijd een van de grootste namen in Hollywood. De actrice kende haar grote doorbraak dankzij haar glansrol in The Wolf of Wall Street en wist hierna opnieuw hoge ogen te gooien in films als I, Tonya en natuurlijk Barbie.

Naaktscènes
In Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street zitten de nodige 'pikante scènes'. Robbie ging voor de film zelfs volledig uit de kleren, al wilde de actrice dit zelf doen. In Suicide Squad zit ook een spannend moment.

Robbie, die een schaars geklede Harley Quinn speelt (waar best wel veel over te doen was), kleedt zich in een scène om voor een grote groep mannen. Iedereen stopt met werken en kijkt toe.

Pauze
Dat niet alleen. Toen Suicide Squad verscheen op streamingdiensten en op DVD verscheen werd deze scène door menig kijker opnieuw bekeken. Dat is ook duidelijk te merken op YouTube, als je kijkt naar het 'vaakst opnieuw afgespeeld'-moment.



Robbie zei al eerder over het spelen van Harley Quinn: "Het was best intimiderend. Harley is een enorm geliefd personage. Ik wil haar dan ook eer aandoen en iedereen tevreden stellen. Hopelijk stel ik niemand teleur".

Ontvangst
Hoewel de DC-blockbuster niet erg goed werd onthaald, keerde Robbie wel nog twee keer terug, namelijk voor Birds of Prey en The Suicide Squad. Verdiend is dit zeker wel: de actrice moest maandenlang keihard trainen voor de rol en had elke dag 3 uur nodig voor alle make-up.



Interesse in Suicide Squad? Deze staat op HBO Max, Amazon Prime en Pathé Thuis. Het vervolg/remake, The Suicide Squad, is weer te zien op Pathé Thuis en Ziggo.

NieuwsFilm

meest populair