Hitsig rollenspel in hotel eindigt in dodelijk avontuur in trailer 'Role Play'

Hitsig rollenspel in hotel eindigt in dodelijk avontuur in trailer 'Role Play'

Wat een spannende nacht had moeten worden wordt een heuse nachtmerrie.

We hebben al de nodige films gezien over huurmoordenaars en geheim-agenten die zich voordoen als iemand anders. Nu komt er weer zo'n film aan met een pikant tintje, genaamd Role Play. Hier is nu ook de eerste trailer van verschenen.

Role Play is de nieuwste film van regisseur Thomas Vincent, voornamelijk bekend van series als Bodyguard en Reacher. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Kaley Cuoco en David Oyelowo. Andere grote namen zijn Bill Nighy en Connie Nielsen.

Verhaal
Het koppel Dave en Emma Bracket besluit voor een spannende avond te gaan, waarin zij zich zullen voordoen als vreemdelingen die voor een one night stand gaan. Wanneer een mysterieuze man in de bar op Emma afstapt, veranderen deze plannen.

Dave komt erachter dat zijn vrouw een huurmoordenaar is, die al de nodige mensen uit de weg heeft geruimd. Hij wil achter haar echte identiteit komen en hoewel ze al die jaren heeft gelogen, houdt hij nog steeds van haar en wil hij er voor haar zijn.

Trailer
Wat volgt is een samenwerking, in de hoop Emma's vijanden uit te schakelen en de draad van hun normale leven weer op te pakken. Bekijk de trailer hieronder.



Heel erg lang hoeven we niet meer op Role Play te wachten. Over iets minder dan twee maanden tijd zal de R-rated film op Amazon Prime te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair