Grote stap voor 'Supergirl: Woman of Tomorrow': een van de eerste films in het nieuwe DC Universe

Grote stap voor 'Supergirl: Woman of Tomorrow': een van de eerste films in het nieuwe DC Universe

Over de nieuwe schrijfster Ana Nogueira en waar de film over gaat.

Het DC Universe staat vergeleken met Marvel nog in een beginfase. Er wordt echter hard aan gewerkt om het universum uit te breiden met meerdere films en televisieshows. Supergirl: Woman of Tomorrow is een van die nieuwe films.

Supergirl: Woman of Tomorrow heeft een grote update gekregen. Producent James Gunn heeft in een Instagram-bericht laten weten dat schrijfster Ana Nogueira het scenario zal schrijven voor de nieuwe Supergirl-film.

Ana Nogueira
Nogueira kennen we al van een aantal bekende en minder bekende dingen. Zo heeft ze meegespeeld in The Michael J. Fox Show (2013), Dan and Sam en The Vampire Diaries (2009). Echter, als schrijfster heeft Nogueira nog maar weinig werk op haar naam staan. Toch denkt Gunn dat Nogueira de perfecte persoon is om het scenario voor de Supergirl film te schrijven.

"Ana is een geweldige schrijfster. Haar interpretatie van Supergirl in het nieuwe geschreven Supergirl-script is alles wat ik had gehoopt en meer. Ik kan niet wachten om dit verhaal vast te leggen op film," aldus Gunn.

Verhaal
Het verhaal van Supergirl: Woman of Tomorrow zal volgens sommige bronnen gebaseerd zijn op het twaalfdelige stripboek met dezelfde naam. In het begin van deze stripboekenreeks zit Supergirl met een crisis: ze weet niet wat haar doel is in het leven. Haar thuisplaneet is vernietigd, ze is naar aarde gestuurd om haar neef te beschermen die deze bescherming niet nodig had en iedereen vergelijkt haar prestaties constant met die van Superman.


Net als Supergirl besluit zich volledig terug te trekken van de wereld, komt ze in contact met een alien wier thuis ook is vernietigd. Samen gaan ze op avontuur om de dader te vinden. Echter, wie op IMDb kijkt leest een ander verhaal. Volgens IMDb gaat de film namelijk over Supergirl voordat ze naar de aarde ging. Wat het uiteindelijke verhaal wordt, is dus afwachten.

NieuwsFilm

meest populair