Ziet Pedro Pascal er in de Marvel-film 'Fantastic Four' zo uit als Reed Richards?

Ziet Pedro Pascal er in de Marvel-film 'Fantastic Four' zo uit als Reed Richards?

Niet iedereen is even blij met de casting van de geliefde acteur.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Pedro Pascal, die heeft getekend voor Marvels Fantastic Four. Hij zal te zien zijn als Reed Richards/Mr. Fantastic en er is nu al 'een afbeelding' van hem opgedoken.

Pascal weet de laatste jaren de ene na de andere grote rol te bemachtigen, of we het nu hebben over films als Wonder Woman 1984 en The Equalizer 2 of series als The Last of Us en The Mandalorian, hij is in zowat elke blockbuster te zien.

Hoofdrol
Er wordt al een behoorlijk lange tijd gesproken over de nieuwe Fantastic Four-film van Marvel. We hebben dan ook al de nodige grote namen voorbij zien komen. Lange tijd leek het erop dat Adam Driver of John Krasinski Mr. Fantastic zou gaan spelen, maar het wordt dus toch Pascal.

Een bekende Instagram-artiest, onder de naam spdrmnkyxxiii, heeft nu al fan art op sociale media gedeeld van hoe Pascal eruit kan komen te zien als Mr. Fantastic. Ondanks het feit dat dit plaatje binnen een dag tijd meer dan 10.000 werd geliket, valt iets anders op.

Reacties
Naast de afbeelding zijn enorm veel reacties te vinden van filmfanaten die teleurgesteld zijn, niet zozeer met de fan art, maar wel met Pascals casting. Hoewel hij door velen een goede acteur wordt genoemd, hadden de nodige mensen toch liever Krasinski gezien.



Pascal is de eerste acteur die getekend heeft voor de blockbuster. De drie andere superhelden, namelijk Sue Storm, Johnny Storm en Ben Grimm, moeten nog gevonden worden. Fantastic Four zal in mei 2025 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair