Javier Bardem moet grote schurk spelen in 'Fantastic Four': plannen eindelijk duidelijk?

Javier Bardem moet grote schurk spelen in 'Fantastic Four': plannen eindelijk duidelijk?

Als het tenminste allemaal in zijn alweer rap volstromende agenda past...

De geliefde Fantastic Four keren in 2025 eindelijk terug naar het grote scherm en tevens bij de studio waar ze thuishoren, Marvel.

Het MCU-project kreeg afgelopen woensdag misschien wel zijn grootste update tot nu toe, met geruchten dat Pedro Pascal (uit The Last of Us en The Mandalorian de hoofdrol speelt als Reed Richards / Mr. Fantastic.

Meer populaire A-sterren
Fans zijn natuurlijk erg benieuwd welke andere optredens we kunnen verwachten en een nieuw rapport duidt op een andere sappige naam.

Niemand minder dan Javier Bardem (Dune/Skyfall/No Country for Old Men) zou in beeld zijn om de rol van de planeetverslindende superschurk Galactus op zich te nemen. Hoewel er ook nog een grote kans bestaat dat dit afketst vanwege zijn planning voor de aanstaande F1-film van Apple.

Release in mei 2025
De blockbuster wordt geregisseerd door Matt Shakman (WandaVision) en vooralsnog blijven plotdetails alsmede bevestigde castleden vaag.


"We doen de dingen zoveel anders vanuit het verhaalstandpunt dan wat je eerder bij Marvel hebt gezien. Ik wou dat ik specifieker kon zijn en meer kon zeggen, maar dat kan ik helaas niet", aldus Shakman.

NieuwsFilm

meest populair