3 intens goede films die nu gewoon te streamen zijn op Prime Video

3 intens goede films die nu gewoon te streamen zijn op Prime Video

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Belfast (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Jude Hill, Jamie Dornan, Judi Dench, e.a. | Kijk direct
1969. De negenjarige Buddy woont met zijn familie, protestants, in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. Op een ogenschijnlijk normale zomerdag is hij getuige van een explosie van geweld. Vanaf dan wordt zijn jeugd mede gekenmerkt door de bloederige rellen tussen katholieken en protestanten. Daarnaast is het thuis niet altijd fijn. Maar gelukkig zijn er ook mooie kanten aan en momenten in Belfast.



Arrival (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, e.a. | Kijk direct
Als over de hele wereld twaalf mysterieuze ruimteschepen verschijnen, sturen de getroffen landen topteams van linguïsten naar de schepen in een poging om contact met de aliens te leggen. Louise Banks is lid van het Amerikaanse team en lijkt de buitenaardse bezoekers het best van iedereen te begrijpen. Ze probeert erachter te komen wat de aliens willen en of ze gevaar voor de mensheid vormen.



Jaws (1975)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, e.a. | Kijk direct
Het normaal zo rustige dorpje Amity wordt opgeschrikt door de aangespoelde lichaamsdelen van een jonge vrouw. Sheriff Martin Brody vermoedt al snel dat het om een haaienaanval gaat en wil het strand afsluiten, maar de burgemeester wil daar niets van weten. Als de onrust toeneemt, besluit Brody samen met een oceanograaf en oude haaienjager in actie te komen om het bloeddorstige beest uit te schakelen.



NieuwsFilm

meest populair