Daisy Ridley opeens heel aards in nieuwe trailer voor 'Sometimes I Think About Dying'

Daisy Ridley opeens heel aards in nieuwe trailer voor 'Sometimes I Think About Dying'

Het nieuwe indie-drama van Rachel Lambert gooide hoge ogen op het festivalcircuit.

Ze is vooral bekend als Rey uit de nieuwe Star Wars-trilogie, maar nu verruilt Daisy Ridley de ruimte voor iets dichter bij huis. De 31-jarige actrice verschijnt binnenkort in de aardse dramedy Sometimes I Think About Dying, van regisseur Rachel Lambert.

Deze week verscheen een eerste trailer van de film. Daarin zien we Ridley als Fran, een kantoormedewerkster en grijze muis die een oogje heeft op een nieuwe collega (Dave Merheje), waar ze langzaam een band mee opbouwt.

Lof voor Ridley
Geen lightsabers en ruimteschepen dus, maar iets helemaal anders voor Ridley. En zo te zien heeft ze er volop gebruik van gemaakt om haar acteerkunsten te laten zien. Als de beelden hieronder je niet overtuigen, luister dan naar wat critici te zeggen hadden nadat de film speelde op het Sundance Film Festival.

"Daisy Ridley is een acteertour de force," schrijft Coleman Spilde van The Daily Beast. Elders, in The Times, zegt Kevin Maher dat Ridley met haar rol "bewijst dat ze meer is dan een Jedi-fangirl." En volgens Kate Erbland van IndieWire toont de actrice een "prachtig bereik" van haar talenten.

Release in 2024
De film werd geschreven door Stefanie Abel Horowitz, Kevin Armento, en Katy Wright-Mead. Er is nog niet bekend wanneer hij uitkomt in de Nederlandse zalen: verwacht wordt dat dit ergens in 2024 zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair