Tim Burton's 'Beetlejuice 2' is eindelijk klaar

Tim Burton's 'Beetlejuice 2' is eindelijk klaar

De flinke vertraging door de acteursstaking is eindelijk ingelopen, en dat is reden voor een feestje.

Nu de stakingen onder zowel de schrijvers als de acteurs voorbij zijn, is Tim Burton eindelijk in staat geweest om de opnames van zijn langverwachte Beetlejuice 2 af te ronden.

Vooraf aan de stakingen zou Burton nog minder dan twee dagen nodig hebben gehad om de opnames van de sequel te voltooien.

Perfecte setting
Meerdere straten in de plaats Melrose, Massachusetts, waar eerder ook werd gefilmd, werden deze week overgenomen door crewleden en productietrucks van de film volgens WBZ.

Meerdere huizen zouden zijn uitgedost in Halloween-decoraties tot en met afgelopen vrijdag.

35 jaar later
Ook zijn er meerdere foto's en video's online verschenen waarop Burton, actrice Jenna Ortega en een fan in Beetlejuice-cosplay te zien zouden zijn.



Nu lijkt het er sterk op dat daarmee ook de opnames van de film volledig zijn afgerond. Tijdens de staking zal er ongetwijfeld ook hard zijn gewerkt aan de post-productie, dus de kans is groot dat de film bijna volledig klaar is.

Oude bekenden, nieuwe gezichten
Michael Keaton keert in Beetlejuice 2 terug als de beruchte Bio-Exorcist. Andere terugkerende acteurs zijn Winona Ryder (als Lydia Deetz) en Catherine O 'Hara (als Delia Deetz).

Volgens de laatste updates moet Beetlejuice 2 vanaf 6 september 2024 in de bioscopen draaien.

po1HJbmow0g

NieuwsFilm

meest populair