De 3 topfilms die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Netflix pakt deze week weer uit met een aantal mooie titels: deze drie mag je in elk geval niet missen.


Netflix voegt iedere week een hoop nieuwe films en series toe aan zijn catalogus. Ook deze week verschijnen er weer een aantal mooie titels op de streamingdienst. Dit zijn de 3 beste film-toevoegingen.

Leo (2023)
Regie: Robert Smigel, Robert Marianetti en David Wachtenheim | Cast: Adam Sandler, Bill Burr, Cecily Strong, e.a. | Dinsdag
De vermoeide 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met een schildpad. Als Leo hoort dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen om het leven buiten het klaslokaal te ervaren. In plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een gemene invaldocent.Liefde zonder grenzen (2021)
Regie: Appie Boudellah en Aram van de Rest | Cast: Yolanthe Cabau, Abbey Hoes, Jim Bakkum, e.a. | Vrijdag
De liefdeslevens van de zussen Eva en Lieke, broer Maarten en hun vader Ferry zijn totaal verschillend. De familieleden staan ieder voor hun eigen uitdagingen en worstelen met hun eigen problemen. De grote vraag is of de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch zal overwinnen.Doi Boy (2023)
Regie: Nontawat Numbenchapol | Cast: Awat Ratanapintha, Arak Amornsupasiri, Bhumibhat Thavornsiri, e.a. | Vrijdag
Sorn is een vluchteling die in Thailand een nieuwe identiteit probeert op te bouwen als sekswerker. Zijn eigen bittere realiteit probeert hij te verwerken door zich te verdiepen in de levens van zijn klanten. Zo raakt hij betrokken in een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.NieuwsFilm

meest populair