Margot Robbie maakt fans erg boos: 'Barbie' is geen game changer

Bij een 'Barbie'-panel raken mensen geïrriteerd, omdat Margot Robbie overenthousiast zegt dat de wereld voortaan anders zal zijn door haar film.


De film Barbie voldoet boven verwachting met nu al een omzet van 1,4 miljard Amerikaanse dollar. Het is logisch dat Margot Robbie ermee wegloopt, want zij is naast de ster en mede-producer ook degene die aandrong op het maken van de film.

Toch maakte ze fans laatst erg boos door hier bij een Barbie-panel van Deadline Contenders te zeggen: "Greta Gerwig is werkelijk een game changer. Vanaf nu zal de wereld anders zijn door wat ze heeft gedaan."

Grote films door vrouwen
Margot bedoelde het ter inspiratie toen ze vervolgde: "Als iemand anders een origineel idee heeft, met een vrouwelijke hoofdrol, en een groot budget nodig heeft, wijzen ze naar Barbie en krijgen ze toestemming."

Maar prompt zeggen mensen hieronder bij de discussie van DiscussingFilms op X (Twitter) dat Margot ernaast zit. Voor haar film zaten Wonder Woman en Captain Marvel al tegen 1 miljard aan. Ook in die films hebben vrouwen de hoofdrol.

Niet een origineel idee
Daarnaast zou de film van Margot meeliften op de bekendheid van de Barbiepop, waardoor het echt niet zo'n heel origineel idee is. Ook zegt een criticus dat er meer voor nodig is om de wereld te veranderen. Het is in elk geval duidelijk: Zoveel mensen, zoveel meningen.NieuwsFilm

meest populair