De nieuwe Sneeuwwitje wordt een "leider" in Disney's 'Snow White' zegt actrice Rachel Zegler

Geen prinses meer in nood, maar iemand die prima haar eigen boontjes kan doppen.


Lang niet iedereen kijkt uit naar de nieuwe live action remake van Disney, Snow White. Hierin is de hoofdrol weggelegd voor Rachel Zegler. Zij laat zich nu opnieuw uit over de film, maar dit zorgt wederom voor gefronste wenkbrauwen.

Lang niet iedereen is blij dat Sneeuwwitje gespeeld wordt door Zegler, die zich de laatste maanden ook niet erg populair heeft gemaakt met vreemde uitspraken. Zo zei ze niet veel te geven om de klassieke animatiefilm en kwam ze in de nodige interviews nogal arrogant over.

Meer
Daar blijft het niet bij. Sneeuwwitje zal het deze keer ook zonder de 7 dwergen moeten doen. Game of Thrones-ster Peter Dinklage noemde het verhaal van de dwergen "a f*cking backwards story". 'Het Huis van de Muis' heeft de dwergen dan ook vervangen door 'fantasie wezens'.

Ook Sneeuwwitje zelf zal anders in elkaar steken. Zo zegt Zegler nu weer tijdens een nieuw interview: "Het is heel gaaf wat de schrijvers met haar personage gedaan hebben. Ze is echt een leider".

Sterk personage
Zegler vervolgt: "Er zitten scènes in de film waarin je haar hoort praten en ze veel wijzer en ouder overkomt voor iemand van haar leeftijd. Daar kan ik mij wel in vinden, want dat heb ik ook al vaak te horen gekregen".Hoe het er precies uit zal komen te zien, daar komen we in maart 2025 achter, wanneer Snow White in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair