'John Wick'-regisseur onthult de kans op een terugkeer van Keanu Reeves in deel 5

'John Wick'-regisseur onthult de kans op een terugkeer van Keanu Reeves in deel 5

Is het toch geen definitief einde voor Keanu Reeves en John Wick?

Fans van John Wick-serie hoefden niet lang te wachten na de laatste film. In september kwam de miniserie The Continental uit. Maar de grote vraag blijft of er nog een John Wick 5 gaat komen, nu de stakingen over zijn.

Aan het eind van John Wick 4 leek er een einde te komen aan de franchise, toen John Wick (Keanu Reeves) een kogel in zijn buik kreeg en bezweek aan zijn verwondingen. In een interview gingen de makers in op vragen over de toekomst.

John Wick 5
John Wick-regisseur Chad Stahelski zei dat hij en zijn team heel trots zijn op hoe ze de film en franchise beëindigden. Toch liet hij de deur op een kier voor een vervolg: "Je weet maar nooit, Keanu is moeilijk te doden".

Hij vervolgt op een serieuzere toon: "Om eerlijk te zijn als een van ons morgen wakker werd en een echt goed idee had, zouden we ervoor gaan. Het is gewoon dat je het niet wilt forceren. We zitten nu redelijk goed en willen het niet verpesten."

Spin-off
John Wick 4 kwam eind maart uit en is de meest winstgevende film in de serie met een opbrengst van meer dan $440 miljoen wereldwijd.



De franchise krijgt in ieder geval een vervolg met een door vrouwen geleide spin-off-film Ballerina met Ana de Armas. De film staat gepland om 7 juni in de bioscopen uit te komen.

NieuwsFilm

meest populair