Eindelijk zit er vaart in de nieuwe 'TRON'-film van 'Pirates of the Caribbean'-regisseur Joachim Rønning

Eindelijk zit er vaart in de nieuwe 'TRON'-film van 'Pirates of the Caribbean'-regisseur Joachim Rønning

De opnames zullen eind december of begin januari dan eindelijk beginnen!

In 1982 verscheen de eerste Tron-film. Pas vele jaren later, in 2010 om precies te zijn, verscheen TRON: Legacy. We wachten nu ook alweer een lange tijd op het derde deel, maar nu is er eindelijk weer eens goed nieuws.

Al jarenlang wordt er gesproken over Tron: Ares, het vervolg op Legacy. De blockbuster werd telkens weer uitgesteld, maar nu is de kogel eindelijk door de kerk. Na de wintervakantie beginnen de opnames.

Team
De regisseur van het project, Joachim Rønning, voornamelijk bekend van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, wist een behoorlijk mooie cast te strikken. De hoofdrol is weggelegd voor de met een Oscar bekroonde Jared Leto, maar ook de rest mag er zijn.

Zo worden andere belangrijke rollen ingevuld door o.a. Evan Peters, Greta Lee, Jodie Turner-Smith, en Cameron Monaghan. Producent Justin Springer werkt ook aan de film mee en liet zich er eerder dit jaar nog over uit.

Veelbelovend
"Het duurt lang, maar we werken er non-stop aan. We willen dan ook iets heel moois leveren, dat de verwachtingen waar maakt. We kunnen in ieder geval niet wachten om eraan te beginnen, maar we moeten er eerst echter voor zorgen dat het verhaal helemaal klopt".



Dat lijkt nu dus eindelijk het geval te zijn. Tron: Ares zal eind volgende maand of anders laatstens begin januari opgenomen gaan worden. Als alles goed gaat zal de film ergens in 2025 te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair