Hoopvol bericht van Chris Pine over 'Dungeons and Dragons'-vervolg

Hoopvol bericht van Chris Pine over 'Dungeons and Dragons'-vervolg

Chris Pine wil absoluut meewerken aan een vervolg op 'Dungeons and Dragons'.

Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) is zeer optimistisch over de kansen op een vervolg op Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves.

Pine sprak met GamesRadar tijdens zijn promotietour voor de nieuwe Disney-film Wish, waarin hij een klassieke Disney-schurk Magnifico speelt. Tijdens het interview werd hij gevraagd over een vervolg op Dungeons and Dragons.

"Absoluut"
"Ik heb een aantal geruchten erover gehoord," vertelt Pine. "Ik heb nog geen officieel bericht gehoord, maar ik ben vrij optimistisch dat we een tweede film gaan maken." Op de vraag of Pine zou willen terugkeren voor een nieuwe film antwoordt hij: "Absoluut".

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves was eerder dit jaar een bescheiden hit. Critici en fans waren enthousiast en de film wist een aardige $208 miljoen op te brengen. Met een budget van $150 miljoen wist de film echter geen winst te maken.

SkyShowtime
Dungeons and Dragons is gebaseerd op het bekende role-playing game. Pine speelt de zanger Edgin naast Michelle Rodriguez, Rege-Jean Page, Justice smith en Hugh Grant. De film werd geregisseerd door Game Night-regisseur Jonathan Goldstein.



Je kan Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves nu bekijken op SkyShowtime.

NieuwsFilm

meest populair