Vanaf deze datum 'The Walking Dead: Ones Who Live' te zien, MonsterVerse-serie aan kop, en gave clip 'Invincible'

Vanaf deze datum 'The Walking Dead: Ones Who Live' te zien, MonsterVerse-serie aan kop, en gave clip 'Invincible'

Fan van series? Houd dan SerieTotaal in je achterzak voor de laatste nieuwtjes.

Op Apple TV+ boert de MonsterVerse-serie Monarch: Legacy of Monsters bijzonder goed, terwijl de makers van The Walking Dead de releasedatum van de nieuwste spin-off hebben onthuld. Dat, en meer, passeerde de revue de laatste tijd op SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest spraakmakende nieuwtjes van de afgelopen dagen.

Vanaf deze datum is spin-off The Walking Dead: The Ones Who Live te zien
In The Walking Dead: The Ones Who Live zal Andrew Lincoln eindelijk terugkeren in zijn rol als Rick Grimes. AMC gaf een voorproefje van de nieuwe serie in een sneak peek, waarmee tegelijkertijd de nieuwe releasedatum bekend is gemaakt: 25 februari 2024.

Na het afronden van de langlopende hoofdserie is AMC nu druk bezig met het lanceren van vele spin-offs over bekende personages. Na het recente succes van The Walking Dead: Daryl Dixon is nu Rick aan de beurt, samen met Michonne.

Deze grote en monsterlijke serie trekt bakken met kijkers en knalt direct naar de nummer 1 positie op Apple TV+
Er is een nieuwe serie van van het MonsterVerse van Legendary Pictures op Apple TV+. De serie Monarch: Legacy of Monsters is in haar eerste dagen op de streamingdienst bijzonder succesvol en is gelijk de best bekeken serie op Apple TV+.

De 'monster movies' van de filmstudio maken dus een uitstapje naar het televisiescherm. De serie speelt zich af in dezelfde wereld als de films Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla vs. Kong met een gloednieuw verhaal.

Superheldenfans opgelet: nieuwe beelden van brute superheldenserie zijn vrijgegeven
Terwijl alle fans van Invincible de nieuwe afleveringen van seizoen 2 verslinden, maakt de serie zich klaar voor de laatste aflevering van dit jaar. En dat gaat gepaard met een exclusief kijkje op de eerstvolgende aflevering.

Fans en personages zijn meteen weer middenin de actie gegooid alsof er geen tijd verstreken is (in het verhaal is dat ook eigenlijk niet). Seizoen 2 van Invincible heeft veel tijd genomen om terug te keren, maar de afleveringen vliegen in een rap tempo voorbij en de eerstvolgende aflevering is alweer de vierde.



NieuwsFilm

meest populair