Christopher Nolan heel duidelijk over regie van de nieuwe 'James Bond'-film

Christopher Nolan heel duidelijk over regie van de nieuwe 'James Bond'-film

Het lijkt erop dat hij na 'Oppenheimer' geen film zal maken over 's werelds bekendste geheim-agent.

Elke filmfanaat weet natuurlijk wel dat Daniel Craig niet meer terugkeert als James Bond. De acteur was voor een allerlaatste keer te zien als 007 in No Time to Die, waardoor de studio nu op zoek gaat naar een vervanger. Sterker nog, ze hebben een heel nieuw team nodig.

We hebben al de nodige bekende namen voorbij horen komen, maar voornamelijk de naam van een geliefde regisseur duikt telkens vaker op. Het gaat hier om niemand minder dan Christopher Nolan, bekend van o.a. Inception, The Dark Knight en de recente Oppenheimer.

Wel of niet
Vorige maand kwam er nog een bericht langs dat de filmmaker in gesprek was om niet een maar twee Bond-films te maken. Toen werd nog gemeld dat Nolan wel interesse zou hebben, aangezien er sprake was van een Bond tijdens de jaren vijftig, zoals die van de boeken van Ian Fleming.

Fans van de regisseur waren meteen door het dolle heen, maar helaas zullen zij teleurgesteld zijn nu dat Nolan zelf zich erover uitlaat: "Nee, het spijt me, maar dit klopt niet. Er schuilt geen enkele waarheid achter deze geruchten".

Ooit nog?
Nolan liet wel al weten dat het een hele eer zou zijn om een Bond-film te mogen maken. Hij is zelf dan ook een grote fan van de boeken en het personage.



Wel liet hij al eerder weten dat hij enkel en alleen een Bond-film zou maken als hij de volledige vrijheid zou krijgen om te doen en laten wat hij wil. Meer daarover lees je hier.

NieuwsFilm

meest populair