Er komt een vervolg op de iconische thriller 'Cape Fear' van Martin Scorsese

Er komt een vervolg op de iconische thriller 'Cape Fear' van Martin Scorsese

Scorsese gaat samenwerken met Steven Spielberg en de twee kennen een lange geschiedenis met de film!

Goed nieuws voor fans van Martin Scorsese en zijn Cape Fear uit 1991. De bloedstollende thriller krijgt namelijk een vervolg. De regisseur werkt samen met collega Steven Spielberg aan een heuse serie van de film.

In Cape Fear volgen we Max Cady: hij komt na veertien jaar in de gevangenis vrij. Hij zat jarenlang vast voor mishandeling en is nu op zoek naar de advocaat die belangrijke bewijzen heeft achtergehouden tijdens de zaak.

Serie
Deadline meldt nu dat Martin Scorsese samen met Steven Spielberg gaat werken aan een vervolg in de vorm van een televisieserie.

Volgens Deadline wordt deze versie misschien zelfs nog spannender met een 'onconventionele kijk' op het originele verhaal. Het moet een thriller worden die de Amerikaanse obsessie met misdaad in de 21e eeuw onderzoekt.

Waar te zien?
Het project bevindt zich op dit moment nog in de beginfase. Er wordt namelijk flink gevochten om de tv-serie Cape Fear bij bieders. Zo zou de serie terecht kunnen komen bij Peacock, Apple TV+, Netflix, Hulu of HBO.



Cape Fear kent al een geschiedenis met Spielberg en Scorsese. Zo zou de Taxi Driver-regisseur aanvankelijk Schindler's List regisseren terwijl Spielberg in de regiestoel zou kruipen voor Cape Fear. Omdat die laatste toch iets te gewelddadig was, hebben de twee omgewisseld van film.

NieuwsFilm

meest populair