3 nerds en $100 miljoen in trailer 'Please Don't Destroy'

3 nerds en $100 miljoen in trailer 'Please Don't Destroy'

Doldwaze komediefilm 'Please Don't Destroy' verschijnt vanaf 7 december in de bioscoop.

Binnenkort verschijnt de nieuwe doldwaze komediefilm Please Don't Destroy in de Nederlandse bioscopen. De film heeft een hoop bekenden van Saturday Night Live en de trailer is dan ook vrij apart te noemen.

In Please Don't Destroy (The Treasure of Foggy Mountain) gaan drie nerds met een mysterieus kompas op zoek naar een onbetaalbare buste van Marie Antoinette. Op hun avontuur moeten ze wel haarloze beren, wanhopige parkwachters en een hypocriete sekteleider afweren van hun buit.

Komediegezelschap
De productie van de film lag in handen van Jimmy Miller en Judd Apatow. Miller heeft verschillende grote komedies gemaakt als Bad Teacher, Get Smart en The Other Guys. Apatow regisseerde eerder Knocked Up en The King of Staten Island en produceerde Bridesmaids en The Big Sick.

De drie nerds worden gespeeld door het comedytrio: Martin Herlihy, John Higgins en Ben Marshall. Het trio wordt vergezeld door Bowen Yang van SNL. Ook late-night presentator Conan O'Brien zal te zien zijn als de vader van een van de jongens.

Please Don't Destroy
Please Don't Destroy bestaat uit het succesvol comedygezelschap dat nu de overstap maakt naar het grote doek. Eerder maakte het comedytrio sketchvideo's voor Youtube en TikTok. Sinds 2021 schrijven ze voor Saturday Night Live en maken ze video's voor de show.


Mocht je nog een leuk Sinterklaascadeau zoeken: Please Don't Destroy verschijnt op 7 december in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair