Please Don't Destroy
Een komedie die de huidige tienergeneratie misschien wel kan waarderen.
play

5,4 details

  • 92 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
92 Min Verenigde Staten

Wanneer drie vrienden die samenwonen beseffen dat hun levenstraject hen niet bevalt, gaan ze op zoek naar een goudschat die naar verluidt begraven ligt in de nabijgelegen berg.

Alt titel
Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain, Please Don't Destroy: Mascothood
Regie
Paul Briganti
Cast
John Goodman, Sunita Mani, Nichole Sakura, Conan O'Brien, John Higgins, Jordan Mendoza, X Mayo, Bowen Yang, Chloe Troast, Cedric Yarbrough, Ben Marshall, Martin Herlihy, Dax Flame, Megan Stalter, Jamie Linn Watson, Cruz Abelita, Marian Green, Marcel Nahapetian, Gaten Matarazzo, William Banks, Liz Demmon, Trevor Barrett Noble, Maximo Masefield.
Release
17.11.2023
Release NL
07.12.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Paul Briganti | Scenario: Martin Herlihy, John Higgins, Ben Marshall | Cast: Ben Marshall (Ben), John Higgins (John), Martin Herlihy (Martin), Megan Stalter (Lisa), X Mayo (Taylor), e.a. | Speelduur: 92 minuten | Jaar: 2023

Wat is 'Please Don't Destroy'? Om te beginnen: het is een wie. Drie jonge komieken die indruk maakten met korte filmpjes op sociale media en werden aangenomen bij Saturday Night Live. Ze maken komische video's voor het programma en zijn ontzettend populair in de VS. Om daar geld uit te slaan en naamsbekendheid te verwerven in het buitenland mochten ze een speelfilm maken. Die bewijst dat ze toch sterker zijn als ze slechts een paar minuten moeten vullen.

Martin, John en Ben zijn drie jeugdvrienden die nu als volwassenen werken in een kampeerwinkel. Die is van Bens vader, en Ben houdt zich bezig met indruk op hem te maken. Martin heeft een vriendin. Daarom heeft John het gevoel dat de vrienden uit elkaar beginnen te drijven. Wanneer hij ontdekt dat ze al jaren in bezit zijn van een voorwerp dat ze naar een verborgen schat kan leiden, neemt hij ze mee op avontuur.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Please Don't Destroy Nieuwsberichten