3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van superheldenactie tot psychologische thriller.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a. | Kijk direct
Arthur Curry, de zoon van koningin Atlanna en een mens is erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Als rechtmatige opvolger van de troon komt hij in een lastige positie te zitten wanneer opstandelingen onder water het vasteland willen aanvallen voor de vervuiling van de zeeën. Daarom is het tijd dat Curry zich als ware leider opwerpt. Als superheld Aquaman is hij toegewijd om de hele wereld te beschermen.



King Richard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reinaldo Marcus Green | Cast: Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, e.a. | Kijk direct
De achterstandswijk Compton, Los Angeles. Richard Williams is de vader van de tennissende zussen Venus en Serena. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen: hij wil zijn dochters trainen tot het hoogste niveau. Daarvoor zet hij soms onconventionele methodes in. Uiteindelijk groeien Venus en Serena uit tot twee van de beste tennissters ter wereld.



The Goonies (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Donner | Cast: Sean Astin, Josh Brolin, Jeff Cohen, e.a. | Kijk direct
Een groep kinderen heeft een mysterieuze schatkaart gevonden en gebruikt deze om op zoek te gaan naar de overblijfselen van de legendarische piraat One-Eyed Willie. Ze belanden uiteindelijk in een kilometerslang gangenstelsel waar ze de gekste avonturen beleven en een lang verloren schip vol met goud vinden. Ondertussen worden de kinderen achternagezeten door een familie bandieten.



NieuwsFilm

meest populair