Deze erotische Original zet Netflix in vuur en vlam

Deze erotische Original zet Netflix in vuur en vlam

De film Istanbul Için Son Çagri en Last Call for Istanbul doet het goed in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 heeft er weer een erotische getinte film bij. In één klap komt de Turkse film Istanbul Için Son Çagri alias Last Call for Istanbul binnen op de tweede plaats in de bekende lijst van de streamingdienst.

Last Call for Istanbul komt van regisseur Gonenc Uyanik en Netflix omschrijft de film met woorden als "bitterzoet" en "intiem". Je ziet rollen van onder andere Beren Saat, K?vanç Tatl?tu? en Senan Kara.

Basic ontvangen
Zoals wel vaker bij de snelle Netflix Originals is de ontvangst wat basic. Op de IMDb komt het drama niet verder dan een 5,5/10 na 2,5 duizend stemmen, en voorlopig noteert MovieMeter een 2,5/5.

"Last Call for Istanbul imponeert op een werkelijk onverwachte manier. Hoewel het verhaal aanvankelijk vertrouwd aanvoelt, verandert het in iets unieks, waardoor de fantastische chemie tussen de hoofdrolspelers van de film niet wordt verspild aan een alledaags romantisch verhaal," staat er in de enige op Rotten Tomatoes opgenomen recensie.

Nu op Netflix
Wil je Last Call for Istanbul graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een toevallige ontmoeting op het vliegveld brengt twee getrouwde mensen samen die een onvergetelijke nacht vol opwinding, verlangen en verleiding in New York City beleven.

NieuwsFilm

meest populair