Deze steengoede parel op Netflix zet je waarschijnlijk gelijk aan voor een avond vermaak

Deze steengoede parel op Netflix zet je waarschijnlijk gelijk aan voor een avond vermaak

'Terminator 2' van James Cameron is een goede actiefilm die je moet hebben gezien.

Het grote voordeel van de helaas wat talrijke streamingdiensten is dat er ook heel wat goede titels uit de filmhistorie terug te kijken zijn. Ze worden amper door de diensten gepromoot, dus je zult ze moeten opzoeken. FilmTotaal helpt je een handje.

Zo staat op Netflix de actiefilm Terminator 2 van regisseur James Cameron, die je kunt kennen van Avatar en Titanic.

Terminator
De actiefilm uit 1991 heeft een hoofdrol voor Arnold Schwarzenegger. Bijrollen gingen naar onder meer Edward Furlong, Linda Hamilton en Robert Patrick. De ontvangst van de film is goed te noemen.

Zo luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes (91%): "T2 biedt spannende actiescènes en oogverblindende visuele effecten, maar wat dit sci-fi/actiemijlpaal naar een hoger niveau tilt, is de diepgang van de menselijke (en cyborg) karakters."

Reacties
"Terminator 2: Judgment Day in alle opzichten een geweldig vervolg op zijn voorganger. Meer diepgang binnen het verhaal en geweldige karakters als toevoeging. Dit lijkt wel de beste film uit de reeks mijns inziens," schreef Brabants op Moviemeter.



Notsub schreef op Moviemeter: "Deze Terminator blijft natuurlijk een klassieker onder de actiefilms. Ik denk niet dat ik Arnold Schwarzenegger ooit beter zag dan in deze film, hoewel ik nooit echt een groot fan van hem werd. De spectaculaire actie is natuurlijk van een hoog niveau en met Terminator T1000 wordt een bijzonder interessante tegenstander geïntroduceerd. Kritisch kijken levert wel wat moeilijke momenten op, maar dat moet je in dit genre niet willen. Het is gewoon een vette actiefilm en staat nog steeds als een huis."

Op Netflix
De $100 miljoen was een groot succes en bracht meer dan $520 miljoen op aan de BoxOffice. Gelukkig kun je de film nu nog een keertje kijken op Netflix.



Synopsis: Een computer genaamd Skynet bevecht de mensen en hun bestaan, althans wat er nog van over is want bijna de gehele mensheid is uitgeroeid sinds 1997. Skynet heeft echter een manier gevonden om enkele strijders, Terminators genaamd, terug te sturen in de tijd. Een terminator wordt terug gestuurd naar 1995, om daar de leider van de rebellen te vernietigen terwijl hij nog een kind is.

NieuwsFilm

meest populair