4 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

4 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst: van drama tot horror.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vier absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Triangle of Sadness (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Östlund | Cast: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, e.a. | Kijk direct
Fotomodel Carl en zijn partner Yaya, eveneens werkzaam in de industrie, worden op een luxe cruise uitgenodigd met aan boord een bont gezelschap passagiers. Door een ongeluk zinkt het jacht en strand het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt alle bestaande hiërarchieën helemaal op hun kop gezet.



Red Rocket (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Baker | Cast: Simon Rex, Suzanna Son, Bree Elrod, e.a. | Kijk direct
Mike was ooit een succesvol pornoacteur. Inmiddels is hij aan lagerwal geraakt en zit hij zonder geld. Hij besluit terug te gaan naar zijn geboorteplaats in Texas, waar hij bij zijn ex Lexi aanklopt voor hulp. Zij blijkt echter nog dieper in de problemen te zitten dan hij. Mike doet er alles aan om weer iets van zijn leven te maken. En dat lukt hem nog aardig ook, tot hij de jonge Strawberry tegenkomt.



The Cabin in the Woods (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Goddard | Cast: Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, e.a. | Kijk direct
Curt gaat samen met vier vrienden een weekendje vakantievieren in een afgelegen boshut. Communicatie met de buitenwereld is zo goed als onmogelijk. Dan ontdekken ze een bizarre kelder. Dana leest een stuk uit een oud dagboek voor en roept zo een hoop dood en verderf op de groep af. De vrienden moeten vechten voor hun leven tegen ongekend kwaad.



The Lost City of Z (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gray | Cast: Charlie Hunman, Robert Pattinson, Sienna Miller, e.a. | Kijk direct
De Britse avonturier Percy Fawcett ontdekt op een van zijn tochten door het Amazonewoud de restanten van een oude, maar ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland gelooft niemand hem echter. Fawcett is vastberaden om terug te keren naar de jungle om het bestaan van de mysterieuze stad aan te tonen.



NieuwsFilm

meest populair