Zo vaak werd Jason Statham gestoken door bijen op de set van 'The Beekeeper'

Zo vaak werd Jason Statham gestoken door bijen op de set van 'The Beekeeper'

De acteur koos ervoor om zijn eigen stunts te doen en niet zonder risico.

De man achter Suicide Squad en Fury keert in januari terug naar het grote scherm The Beekeeper. De nieuwe actie/thriller van David Ayer heeft een hoofdrol voor Jason Statham (The Meg, The Expendables), die de bijen van wel erg dichtbij moest bekijken.

In een recent interview sprak Ayer over de rol van bijenhouder Jason Statham: "De grote verrassing was hoeveel eigen stunts hij doet. Zijn stuntdubbel zat gewoon rond te wachten, hopend om uitgenodigd te worden om te dansen."

De gevaarlijke klus
Ayers vertelde hoe ze Statham zover kregen om tussen de bijen te gaan staan. Hij werd bij een imker gezet en heeft geleerd hoe hij de korf moet openen en met de bijen moet werken.

Hoewel de crew in eerste instantie zijn twijfels had, bleek de grondige voorbereiding Statham te hebben geholpen om één te worden met de bijen. De acteur werd namelijk niet één keer gestoken tijdens de gehele opnames.

Het verhaal
De officiële beschrijving van de film luidt: "InThe Beekeeper neemt de meedogenloze wraakcampagne van één man nationale belangen aan nadat hij wordt onthuld als een voormalige agent van een krachtige en geheime organisatie die bekendstaat als 'Beekeepers'."



De film wordt 11 januari in de Nederlandse bioscopen verwacht.

NieuwsFilm

meest populair