Foto uiterst gewelddadige film 'The Toxic Avenger' met Peter Dinklage

Foto uiterst gewelddadige film 'The Toxic Avenger' met Peter Dinklage

In deze remake kunnen we veel bloed verwachten, maar ook veel komedie.

De naam Troma Entertainment zegt tegenwoordig niet veel meer, maar een paar decennia terug was het bedrijf koning van de B-film. Hun bekendste hit is misschien wel de superheldenparodie The Toxic Avenger (1985).

The Toxic Avenger gaat over een zielige conciërge die in een vat met chemicaliën valt en daardoor niet alleen krachten krijgt, maar ook misvormd wordt. Na jaren wachten komt er eindelijk een remake met Peter Dinklage in de hoofdrol; hieronder is hij te zien in een nieuwe afbeelding.

Een gewelddadige remake
Volgens regisseur Macon Blair zit de film vol met "Itchy & Scratchy-achtig geweld". Daarmee doelt hij op de cartoon in de wereld van The Simpsons, die zeer grafisch geweld op een komische manier brengt.

"We hebben een man die zijn hoofd in een automotor stopt en dat draait zijn hoofd soort van kapot," gaat Blair verder. "Dat was een grap die ik leuk vond." Zo te horen is The Toxic Avenger enkel voor volwassenen bedoeld.

Hopelijk bijna uit
Naast Dinklage spelen ook nog andere bekende namen als Elijah Wood en Kevin Bacon. The Toxic Avenger heeft nog geen officiële releasedatum, maar hopelijk komt daar snel verandering in.



NieuwsFilm

meest populair