Legion in aantocht

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar volgens Joblo zijn ze bij Screen Gems (Resident Evil: Apocalypse, Underworld: Evolution) eindelijk begonnen met de verfilming van Legion. In deze actie-horror stuurt een gedesillusioneerde God zijn engelen naar de Aarde om de apocalyps te voorkomen. Een bont allegaartje vreemdelingen moet intussen de wederkomst van Jezus voorbereiden.

Paul Bettany (The Reckoning, Dogville) zal aartsengel Michaël vertolken. Andere rollen zijn weggelegd voor o.a. Dennis Quaid (The Rookie, Far from Heaven, Vantage Point), Kate Walsh (bekend van de tv-serie Grey's Anatomy en de spin-off Private Practice), Charles S. Dutton (Alien³, Gothika), Lucas Black en Tyrese Gibson (resp. The Fast and the Furious 2 en 3).

Legion is het langspeeldebuut van regisseur Scott Charles Stewart, die eerder al meewerkte aan de special effects in o.a. Sin City, Superman Returns, Grindhouse en Pirates of the Caribbean 2 en 3. Het productiemanagement is in handen van Christopher Kulikowski, die dit jaar ook Brothers en Swing Vote mag superviseren. Er zijn nog geen releasedata bekend.



NieuwsFilm

meest populair