Nieuwe sites The Dark Knight

Het was een tijdje stil rond de opvolger van Batman Begins, maar vandaag draait de marketingmolen van The Dark Knight weer op volle toeren. Om het publiek naar de zalen te lokken, pakken de makers nu uit met een reeks nieuwe websites.

Zo is er een nieuwe editie van The Gotham Times (niet te verwarren met The Ha Ha Ha Times-versie van The Joker), waarin we volgens de redactie "het nieuws van morgen" kunnen lezen. Gotham Cable News (GCN) belooft dan weer te zullen starten met een eigen nieuwszender.

The Maiden Avenue Report vraagt zich af of Harvey Dent Gotham van de ondergang zal kunnen redden. Zijn campagnewebsite laat er alvast geen twijfel over bestaan: "Harvey Dent is the one man with the courage, the guts, and the steel to stand up to the violent mob gangs that are destroying Gotham." Wil Dent zich tot officier van justitie kronen, dan zal hij in elk geval zijn grote rivaal Roger Garcetti en outsider Dana Worthington moeten kloppen.

Ook het middenveld laat zich niet onberoerd in de strijd om de macht. Wie de standpunten wil nalezen, kan terecht op de websites van de actiegroep Citizens for Batman, de Gotham Victims Advocate Foundation en de St. Swithuns Catholic Church, de oudste Katholieke Kerk in Gotham.



NieuwsFilm

meest populair