Logische keuze betekent goed nieuws voor 'Avengers: The Kang Dynasty'

Met het inhuren van deze schrijver zou het met het script van deze film wel snor moeten zitten.

Scenarist Michael Waldron heeft zijn volgende project in het Marvel Cinematic Universe gevonden. Gisteren werd namelijk bekend dat de hoofdzakelijke schrijver van Loki seizoen 1 en Doctor Strange in the Multiverse of Madness het script zal schrijven van Avengers: The Kang Dynasty.

Die film heeft natuurlijk te maken met meerder verschuivingen rondom dit grote Marvel-project. Waldron staat nu aan het hoofd van het schrijfteam van de twee volgende Avengers-films.

Kang uit beeld?
Deze aanwinst is te vergelijken met de manier waarop Christopher Markus en Stephen McFeely, na betrokken te zijn geweest bij andere MCU-projecten, werden ingehuurd om de scenario's te schrijven van Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Sommigen zullen speculeren dat de aanstelling van Waldron erop wijst dat Marvel Studios niet langer inzet op de Kang-verhaallijn.

Geheime oorlogen
Door de aanhoudende rechtszaak rondom de omstreden Kang-acteur Jonathan Majors zouden we in de komende maanden wel eens meer te weten kunnen komen over de toekomst van het MCU.Het zou kunnen dat Marvel wellicht de titels aanpast naar Secret Wars Part One en Secret Wars Part Two als ze daadwerkelijk een andere route dan die van Kang willen betreden.

Hoe zit het nu precies?
Destin Daniel Cretton (Shang-Chi) zag ondanks nog af van de regie van Avengers: The Kang Dynasty om zich te richten op Shang-Chi 2 en de serie Wonder Man.Avengers: The Kang Dynasty (of wat de titel ook wordt) moet op 1 mei 2026 de bioscopen bereiken, gevolgd door Avengers: Secret Wars op 7 mei 2027.

NieuwsFilm

meest populair