Grote Disney-baas geeft dé reden voor het floppen van 'The Marvels'

Volgens CEO Bob Iger is er het een en ander verkeerd aangepakt...

The Marvels maakt niet de indruk waarop Marvel hoopte. De nieuwe superheldenfilm gaat niet erg lekker in de box office. Disney CEO Bob Iger denkt te weten waar het door komt.

The Marvels flopt op dit moment gigantisch. Marvel geeft de laatste tijd niet wat zij ooit konden en dat is te merken aan de kassa.

Waarom?
Volgens de grote Disney-baas heeft dat een simpele reden. "The Marvels werd opgenomen tijdens Covid", deelt Bob Iger tijdens The New York Times Dealbook Summit.

"Daardoor was er niet echt overzicht op de set, om het zo maar te zeggen. Dus geen mensen die écht kijken naar wat er elke dag is gedaan", vervolgt Iger.

Feige
Het lijkt erop dat Iger hiermee Marvel-baas Kevin Feige onder de bus gooit. Hoewel Feige altijd veel controle heeft tijdens de opnames, zou dat volgens de Disney-baas minder zijn geweest tijdens Covid. Deze mensen konden namelijk niet aanwezig zijn om alles te checken voor Feige.Carol Danvers (Captain Marvel) heeft haar naam heroverd tegen de Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Maar het universum is niet zoals voorheen en daar moet Danvers nu een oplossing voor verzinnen.

NieuwsFilm

meest populair