De Honest Trailer van 'Oppenheimer' concludeert: 'The Big Bang Theory'

De Honest Trailer van 'Oppenheimer' concludeert: 'The Big Bang Theory'

Keken we al die tijd gewoon naar een lange aflevering van de sitcom?!

Screen Junkies heeft weer hard gewerkt aan een honest trailer voor Oppenheimer. De blockbuster van dit jaar met Cillian Murphy wordt van alle kanten belachelijk gemaakt.

Het YouTube-kanaal Screen Junkies steekt vaak de draak met nieuwe producties. Deze keer is Oppenheimer het haasje in een zogenoemde serie 'honest trailers'.

Barbenheimer
In de 'honest trailer' wordt benoemd wat we misschien allemaal wel hebben gedacht. Zo heeft Oppenheimer een grote sterrencast, wordt iedere natuurkundige weleens genoemd en krijgt de kijker ook nog eens te maken met een (te) lange runtime.

Natuurlijk moest het ook nog even gaan over Barbenheimer. Volgens de video zou Barbie een grote rol hebben gespeeld in het grote succes van Oppenheimer.

Big Bang Theory?
Uiteindelijk concludeert de honest trailer dat we eigenlijk gewoon hebben gekeken naar een versie van Big Bang Theory. Een goede afsluiter van een brute trailer. Bekijk de video hieronder:



J. Robert Oppenheimer, een briljante wetenschapper en de vader van de atoombom, staat aan het roer van het strikt geheime Manhattanproject.

NieuwsFilm

meest populair