Sandra Bullock vindt "wandelen en praten met vrouwelijk lichaam het moeilijkste dat er is"

Sandra Bullock is een iconische Hollywood-ster die succesvolle films zoals "Miss Congeniality" heeft geproduceerd en een stoere en mooie rol speelde in de film.

Sandra Bullock is bij leven een iconische Hollywood-ster. Alles waar haar naam bij betrokken is, lijkt goed te presteren. Een van die succesvolle films is Miss Congeniality.

Een iconische zin uit die actiekomedie is: "Ik draag een jurk, ik heb gel in mijn haar, ik heb de hele nacht niet geslapen, ik ben uitgehongerd en ik heb een wapen. Maak geen grapjes met me!"

Een echte schoonheid
Ze is adembenemend mooi als undercover agent op een schoonheidswedstrijd, maar zei in een interview: "Lopen en praten op hoge hakken met borsten die niet van mij zijn, vind ik het moeilijkste dat er is."

Sandra Bullock zegt hieronder in de YouTube-video van Still Watching Netflix: "Het is 'physical comedy'. Het was de eerste grote film die ik produceerde, na een paar kleine. Ik herinner me er niet veel van, want ik had nog geen gezin en werkte continu."

Lekker stoere meid
Ze vervolgt: "Maar het voelde goed. Ik speelde vooral mezelf, zoals ik zou zijn op mijn 14de. Gewoon een stoere meid. Ik wilde de actie, de energie, de passie, de rollen die mannen hadden."NieuwsFilm

meest populair