'Minecraft'-film met Jason Momoa komt er nu echt: nieuwe acteurs toegevoegd

'Minecraft'-film met Jason Momoa komt er nu echt: nieuwe acteurs toegevoegd

Twee nieuwe acteurs zijn toegevoegd aan de cast voor de game-verfilming.

Warner Bros. is al 10 jaar bezig om de Minecraft-film van de grond te krijgen. Maar het lijkt dan toch te gaan lukken, nu er ook enkele nieuwe namen zijn toegevoegd aan de cast.

De acteurs die zich bij Jason Momoa (Aquaman) zullen voegen zijn: Danielle Brooks (Orange Is The New Black, Peacemaker) en Sebastian Eugene Hansen (Lisey's Story) Brooks speelt de rol van Dawn, terwijl Hansen de rol van Henry op zich zal nemen.

Productie
Details over het precieze plot blijven nog geheim. Met het einde van de acteursstaking in zicht, wordt verwacht dat de productie van de film in december begint in Nieuw-Zeeland.

De film over het klassieke computerspel zal geregisseerd worden door Jared Hess. Hij maakte eerder Nacho Libre met Jack Black in 2006.

Minecraft
Het originele Minecraft-spel werd ontwikkeld door Mojang Studios en in 2011 uitgebracht. Het is sindsdien het bestverkochte videospel ooit met meer dan 238 miljoen verkochte exemplaren en 140 miljoen maandelijkse actieve spelers.


Eerder meldden we al dat de release voor Minecraft gepland staat voor april 2025. Meer updates zullen dan ook spoedig volgen.

NieuwsFilm

meest populair