Nieuwste Netflix Original staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

De komedie Family Switch is gelijk een groot succes op Netflix.

Gisteren stond een geheel nieuwe scifi-film in een klap op de eerste plaats in de Netflix Top 10. Opvallend genoeg verdween de film spontaan van de streamingdienst. Geen idee waarom. De nieuwe Netflix Original nam de koppositie gelijk voor zijn rekening.

De komedie Family Switch van regisseur McG, bekend van Terminator Salvation en The Babysitter is de nieuwe nummer één. Netflix omschrijft de komedie met woorden als "feelgood, ensemble" en "voor het gehele gezin". Hoofdrollen zijn er voor Jennifer Garner, Ed Helms en Emma Myers.

Middelmatige ontvangst
Zoals vaker kunnen de Originals van Netflix niet helemaal overtuigen. Zo ook Family Switch. Op Rotten Tomatoes komt de komedie niet verder dan 47 procent. Het publiek denkt er niet veel anders over, gezien de 54 publieksscore.

FilmTotaal-recensie Ruby Dijk kwam tot een redelijke 2,5 ster en concludeerde: "Het een prima film om aan te zetten tijdens de koffie op tweede kerstdag, of als je gezamenlijk op de bank bent gezakt na een uitgebreid kerstdiner."

Nu op Netflix
Kijk of jij Family Switch vermakelijk vindt? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.

NieuwsFilm

meest populair