5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds kort de content van SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.

Ziggo kondigde onlangs aan een samenwerking te zijn begonnen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen voortaan toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vijf mooie films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Upgrade (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Logan Marshall-Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, e.a. | Kijk direct
Automonteur Grey Trace verliest zijn vrouw Asha bij een gewelddadige overval en raakt zelf ernstig verlamd. Hoewel Trace niet zoveel gelooft in technologie, laat hij een experimentele chip bij zichzelf implanteren om de controle over zijn lichaam terug te krijgen. Met deze kunstmatige intelligentie begint hij aan een wraaktocht: hij moet en zal de moordenaars van zijn vrouw uitschakelen.



The Northman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, e.a. | Kijk direct
De Noorse prins Amleth zag als tiener met zijn eigen ogen hoe zijn vader op brute wijze werd vermoord door diens halfbroer Fjölnir. Sindsdien zint hij op wraak. Nu, jaren later, is Amleth een zeer getrainde Viking en krijgt hij eindelijk de kans om zijn missie te volbrengen. Tijdens zijn jacht op de moordenaar, gaat hij door diepe, donkere dalen.



The Bad Guys (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pierre Perifel | Cast: Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina, e.a. | Kijk direct
Een topteam van criminele dieren - bestaande uit een wolf, een slang, een piranha, een haai en een tarantula - staat voor hun grootste uitdaging ooit. Na jarenlang ontelbare overvallen te hebben gepleegd zonder gepakt te worden, dreigen ze nu de bajes in te gaan. De wolf sluit een deal om dat te voorkomen: de groep moet beloven zich voortaan als brave modelburgers te gedragen.



The Crow (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Proyas | Cast: Brandon Lee, Michael Wincott, Rochelle Davis, e.a. | Kijk direct
Rockster Eric Draven en zijn verloofde worden op een avond thuis aangevallen en vermoord door een drugsbende. Precies één jaar later verschijnt er een geheimzinnige zwarte kraai op het graf van Dravin en staat hij op uit de dood. Samen nemen ze wraak op de mannen achter de moordpartij.



Halloween Ends (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, Rohan Campbell, e.a. | Kijk direct
Vier jaar na Michael Myers' laatste slachtpartij, woont Laurie Strode bij haar kleindochter en is ze bezig met het schrijven van haar memoires. Van Myers is niets meer vernomen. Maar als een jonge man wordt verdacht van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld tot gevolg. Strode zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad.



NieuwsFilm

meest populair