Beste Marvel-film sinds tijden is Netflix helemaal aan het veroveren

Beste Marvel-film sinds tijden is Netflix helemaal aan het veroveren

De tweede Spider-Man animatiefilm pakt net de koppositie in de Netflix Top 10 niet.

Er verschenen dit jaar uiteraard weer een aantal films gebaseerd op de strips van Marvel Comics. De beste is ongetwijfeld Spider-Man: Across the Spider-Verse van Sony Pictures. De animatiefilm knalt nu de Netflix Top 10 binnen en moet alleen nog een nieuwe Netflix Original voor zich dulden.

Spider-Man: Across the Spider-Verse komt van regisseurs Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson en Netflix omschrijft het vervolg op Into the Spider-Verse (2018) met woorden als "meeslepend, met krachtige beelden" en "voor het gehele gezin". Je hoort stemmen van onder andere Shameik Moore, Hailee Steinfeld en Jason Schwartzman.

IJzersterke ontvangst
Across the Spider-Verse werd in alles een nog groter succes dan de voorganger. De Tomatometer van Rotten Tomatoes staat op 95 procent en de IMDb noteert een waanzinnige 8,7/10.

FilmTotaal-recensent Ruud Vos is niet een enorme liefhebber en kwam tot slechts drie sterren. Hij concludeerde: "Op het eerste oog is er helemaal niks mis met Across the Spider-Verse. De film is hartstikke gaaf, grappig en inventief, maar gooit eigenlijk vooral veel webballetjes op die nog lekker tien maanden [de film zou eigenlijk na 10 maanden in de bioscoop verschijnen, red.] in de lucht blijven hangen."

Nu op Netflix
Wil je Across the Spider-Verse (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Tiener Miles Morales gaat samen met Gwen Stacy op een nieuw avontuur en neemt het op tegen de sinistere vijand The Spot en een groot legioen parallelle helden in het multiversum.

NieuwsFilm

meest populair